Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Min egen variant"..........., till mina 66 Skrivarvänner.......


"Route 66"

Sextiosex stycken är Ni

som alltid står mej bi

som släpper mej fri

jag säger blott : SI !


Ja, på italienska

fast mest på svenska

jag skriver så gärna

är ingen stjärna


Ni läser mig ändå

det gläder mig så (!)

och det står ju på

när jag går på

i mina ullstrumpor

blir aldrig "stor"


Mitt barnasinne

i mannaminne

vill jag behålla

gärna Ni får kolla


Jag skriver om allt

Ni tar det kallt

aldrig Ni skäller

ej heller gnäller


Jag gillar Er

som Ni ju ser

Ni betyder mycket

Ni "lättar trycket"


Hoppas Ni pallar

med mina infall

på jag ju knallar

i all fall


Glad att Ni läser

mina "kråkbokstäver"

aldrig Ni "väser"

eller mej undergräver


Vi syns här igen

DET lovar jag Er

ja, mina Friends

jag DIGGAR Er !


------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 22:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äta kex hos Rut, 66.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska