Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket nollor



9 miljarder skickas från Kina
9 000 000 000
och kommer att skeppas hit som en test över
hur mycket man kan ”lova att kineser vill och gör”
Innan de tar över

För det finns ju naturligtvis en avsikt med det
En tanke, ett ont öga
Man vill ”ta över kompetensen”
Och på sikt även, land, mark, ”knowhow”

Och den blåögda blunddockan tindrar med sina blå
Somom nån lyste med en ficklampa i örat och viskar
”vi inom centern vill ha det så”
Jo men frågan är om SVERIGE vill det!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO