Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Randeliv


Man ser aldrig Ranelids fru
På poeter .se så skriver man Randelid
Men det är nog bara ett olycksfall i arbetet
Men han kanske är randig, och rutig med för den delen
Randelid med d
Tja de går väl de med men
Det blir ett annat ord

Liksom att man aldrig ser hans fru
Hon gillar nog inte, uppmärksamheten…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO