Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komposit


Hon satte sej ner på den ny tillverkade stolen

Det var rena komposit matrialet i den




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger
Publicerad 2012-06-04 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO