Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grill och doft



Vinden mojnar ut, solen sänker sig sakta ned i havet
Dofter från det salt stänkta havet smeker våra sinnen
Männen tar som på ett kommando plats bakom
sina plåtleksaker, grillarna

Ett härligt pysande ljud hörs över campingen
när burkarna öppnas.
Den underbara grilldoften stiger mot skyn och
Blandar sig med havslukten till ett himmelrike.
Allt medan köttet vidbränns.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu kommer en längtan tillbaka till sommaren!
2012-10-09

  lodjuret/seglare VIP
Nu grillar jag inte själv men inlevelseförmågan är det inget fel på. Trenne grillgafflar förtjänte texten.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson