Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren är här och sommaren på väg. 21/5-2012.


Inåt

Lummig grönska
mossgröna blad så stora
björkens färgade blad
jag ser inte igenom

Den lilla stigen
inte grå men inte vit
gräddfärgade slinga
försiktigt in mot djupet

Myrornas parad
svarta kroppar spatserar
dikeskantens spänning
hundkexet vajar i vinden

Inåt.




Fri vers av filosofian
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-30 15:07



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint! :))
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian