Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benvita sagoväsen

Silverstråna
du plockade
på ängen

och som
du bar i
dina vackraste
siden sjalar

har bildat
vingar
på natten

svept in
din själ
i drömlikt
rus

kysst det
som var
kvar av
ditt väsen

och följt
strömvirvlarna
i skymningen




Fri vers av Neal
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal