Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tid i skolan har inte varit den lättaste och känslorna har varit många. 5/3-2012.


Du säger att du vet

Du ser mig säger du
men vad ser du?

Du hör mig säger du
vad hör du?

Du tror på mig säger du
men vem tror du på?

Många iskalla blickar
kyler ner en ljummen själ
en långsam nedbrytning
tårar som rinner
randiga kinder

Du vill säger du
men vad vill du?

Du kan säger du
men vad kan du?

Du ska säger du
men vad ska du?

Outsagda tankar om den bredvid
en flackande blick dit
bubblande skratt på väg ut
en växande ros
förblir en grånad vissen knopp

Rosiga Kinder och kårar i ryggen
ilskan i magen
ännu ett hinder

Du vet säger du
Vad vet du?




Fri vers av filosofian
Läst 320 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-05-30 16:43



Bookmark and Share


  Sophie Udda
Du skriver så himla bra <3
2012-06-28

  Ninananonia VIP
Dina ord känns och berör.. mycket bra skrivet...
2012-06-01

    Doll
Hög igenkänning här. Bra beskrivet och skrivet. Skulle kunnat varit min dotter du skrev om. Borde läsas av många lärare! BRA!!
2012-05-30

  Robin V
Det här var riktigt bra Sofia!

Knockande!
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian