Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den perfekta dikten

 

dikten kom till mig i sömnen
på natten

jag vaknade med två strofer i huvudet
de var bra
jag ville skriva ner dem
men jag somnade om

gång på gång under natten vaknade jag
varje gång memorerade jag
två perfekta strofer

bra
jag minns
tänkte jag och somnade nöjd om igen

på morgonen vaknade jag och visste
att jag skrivit den perfekta dikten i sömnen
men allt jag kom ihåg
var något om att "hålla fast"

vad?
 





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-30 17:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Med ett igenkännande leende läser jag dina ord, och lägger nu papper och penna på mitt nattduksbord
2012-05-30

    Madeleine Ågren (Maduska)
Haha ... just så! Känner verkligen igen det.
2012-05-30

    ej medlem längre
Känner igen mig...
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger