Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stafettläkare



Stafett läkarna är mördare
Desto fler staffettläkare
Ju fler mord….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 17:42



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tänk att jag är utbildat sjukvårds tolk, på kammar kollegiet för 20 år sedan, men det behövs inte tolk.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO