Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borgarråd tar sej råd



JoakiM Larsson vill ta pengar
Från bostadsbolagen och skicka in i
Det svarta hål som stadens ekonomi verkar vara
Han är ett ”ytterstadsbrorgarråd”

Som vill ta pengar från den försäljningen av lägenheter
In till, ja vad som helst
För att, man kan…

Nu har 1 300 000 000 gått till
Kommunens kassa
Betald av Stockholmsstads invånare
De som finns i lägenheterna…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO