Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ranelid igen


Ranelid har skrivit en till bok
Det är väl ok, han skriver säkert bra
Även om jag inte läst nån av hans böcker, än

Men när man ser en bild av boken på nätet
Så står det bara ”Ranelid”
Man ser inget annat än just detta
Ranelid står det, igen….

Som om hans ord inte betyder nåt
Eller boken
Bara…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-01 18:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag har läst flera böcker han skrivet
han skriver bra och fängslande
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO