Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av de 108


En av de döda, om jag vart en av de döda i Syrien
En av de 108
Vad hade hänt?
Hade ”vår” regering klagat eller hade de fortsatt
Att sälja sina spårbara telefoner

Hade det gjort nån skillnad?
Hade de gjort nån skillnad om de vart du?
Ja eller nån annan av de vi känner till
För de som kallar sej regering drar sej inte
För att mörda, barn t o m




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-01 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO