Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheters evighet



Evigheters evighet
Känns lite som ”overkill”
En evighet….

Nån har beskrivit evigheten som en berg av diamant
100 x 100 meter, vart år kommer en fågel och drar ett drag med sin näbb
bara ett, inte mer

När detta berg av diamant så är borta
Tänk er att, det ens blir märken i
Sen innan det blir ett litet märke

Sen innan det syns och framförallt
Innan det är borta, helt
DÅ har det gått en sekund av evigheten

Evighetens evighel….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-31 19:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det va ett festligt sätt att se det på.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO