Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsippor, Aurora

Det finns musik som jag nästan glömt:
jag söker i ljudet av din andning,
i ditt hjärtas ekorrslag
men sången är en annan

jag söker någon att sörja
jag söker något att förlora

så varsamt faller jag i gråt
famnar henne som ett barn
hon bär ett namn,
jag håller det mot bröstet
doften av hennes toviga hår, linne och mull




Fri vers av Grävling
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-31 12:16



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
Förtjusande :)
2012-05-31

  stenhur VIP
Perspektiviska förskjutningar ger allmängiltighet åt känslor som undflyr benämningar och preciseringar
2012-05-31

  Nanna X
fina naturnära dikter
gillar ekorrslag : )
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling