Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är på väg bort

Sverige är på väg bort
Inom kort
Flyttat ner några steg
Närmare djävulen

Arbetslinjen vrålar Reinfeldt
Orden ekar tillbaks från ett gammalt krigsfält
Hitlers ord hörs åter
Arbeit macht frei




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP