Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du att du klarar av det själv?


Eller vill du att jag ska hjälpa dig

För det är det som vänner är till för

Ja, jag står här alldeles bredvid dig som det sig bör

Tycker ju om dig

Men kom igen nu, min vän, så hjälper jag dig istället

så att du får det här gjort

någon gång

Och då spelar det ingen roll vad det än är

Jag vet att du är en reko kompis

Håller dig så kär

För sådana som du växer inte på träd, tyvärr...


Tror du att du klarar av det själv?

Om inte annat, så finns jag här...

Ken Cassel
31/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-31 18:28



Bookmark and Share


  Rise Little One
It's good to know ... ;)
2012-05-31

  Ninananonia VIP
Fint att ha en vän som du Ken :)
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel