Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om Bellmanfoklket hängt på plattan och bläcket får stå för både bot och bojor


nålen djup

på plattan ruta satte jag
med nålen djup i vecket
Bängen upp från trappen storma
i stövel tramp och jäktet
skynda på dom är här snart
högt i hand med bläcket




Fri vers (Fri form) av hansensson
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-01 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson