Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


Det är bara själen.

Själen tränger ut som en flugsvärm ur min mun.

Den kretsar kring ditt huvud, kring dina vackra lockar.
Lockar som jag brukar ha mellan mina fingrar när vi älskar.

Du slår efter flugorna med din händer.
Dina händer som brukar smeka mig.
Min kropp skälver under dem.

Du frågar när jag blev så irriterande.
Jag svarar; det är bara själen.




Övriga genrer av slamkrypet
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-02-02 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

slamkrypet
slamkrypet