Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag passar inte in

Jag gjorde det jag kunde för att passa in i ramen. Jag tyckte själv att jag gjorde det bra.

Men den som var uppmärksam kunde se rakt i genom mig.

Då skämdes jag.
Då ville jag bli fri.

Jag började ta mig loss.
Nu ska jag inte skämmas mer.




Övriga genrer av slamkrypet
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-18 12:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt frigörande - gott
2024-04-09

  christian hüls VIP
Fin dikt!

jag Har även blivit nyfiken på fler ord om hur dutog dig loss.
2024-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Upproret mot PK-lobbyn är det primära. Oavsett.
2023-12-18

    Sefarge VIP
Du kanske varken är passare eller lik
-riktare,utan de flytande siffrorna i
en sextant?Allteftersom de upp
-står från rörliga breddgraders
longi-o lati-tuder.( både i snö
som i kraftig hetta?)
:)


2023-12-18

  Larz Gustafsson VIP
We sure are, Captain K.

You're welcome.
2023-12-18

  Koloristen
Hanx bro! We're into this together.
2023-12-18

  Larz Gustafsson VIP
P.S. Kolorado är kung! D.S.
2023-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Underbart, Kulörten!
"Sverige är SODOM i dag!" (som rockbandet Jerusalem sjöng).
2023-12-18

  Koloristen
Jag vill INTE passa in. Vill INTE ha med det moderna Sverige att skaffa ö h t. Ha en bra dag!
2023-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag gjorde vad jag kunde för att INTE passa in. Så jag är nöjd.
2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

slamkrypet
slamkrypet