Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta

Sluta försöka fylla upp skorna som är för stora för dig.
Det var aldrig meningen att de skulle passa dig.
Drömmen blev inte sann, det var inte meningen heller.
Du gick vilse i din strävan.
Kanske har du hittat rätt nu?




Fri vers av slamkrypet
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-15 13:23



Bookmark and Share


  Foohexa
:)
2023-12-15

  morgonstjärna VIP
Många går med trasiga skor
och klädda i sorgkläder
säg vad beror det på?

Vem vad och varför? rättvisa?
krigets offer så meningslöst

2023-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag? Oh ja!

Hydror ska man inte lita på.
2023-12-15

  Foohexa
man bör vara snäll med clowner
de kan mima tönt så publiken hör
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

slamkrypet
slamkrypet