Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den handlar om att ta på sig skulden för ett dåligt förhållande där den andra partnern förnekar att denne skulle ha bidragit till det dåliga förhållandet. Hur man sakta börjar tro på det också. Och du offrar allt och alla och dig själv.


Vi kommer ingenstans



Älskling jag har minns inte längre vad vi stred för

Jag ser slagfält med trasiga kroppar,
resultaten av våra val

Se inte på dig själv!
Jag vet att jag bad om för mycket

Jag svalde varje ord där du förnekade din inblandning till masslakten
Jag svalde och log

Jag lät dig döda mig innefrån och ut
Gråten kom inte förrän tårarna dränkt allt som fanns inom mig

Broarna har jag bränt
Jag kan aldrig gå tillbaka

Jag är fast
Du är fast
Vi kommer ingenstans

Älskling, jag har glömt vad vi stred för




Övriga genrer av slamkrypet
Läst 636 gånger
Publicerad 2006-12-18 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

slamkrypet
slamkrypet