Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schulz




Bruno

 

du med ditt

sanatorium Timglaset

 

och kanelbutikerna

 

du gör inte som jag säger

när jag vill ha ro

 

din röst och bilder du rört till

rör till det för mig

ständigt, överröstande

det brus jag omger mig med

 

som vore det möjligt att glömma

att tiga

att tigga sig till själens frälsning

 

idag fullbordar jag min cirkel

eller kanske en cirkel

 

skottet då ekar dubbelt nu

är jag ensam?

 

din kropp är inkarnerad

i samma land som mina

föräldrars




Fri vers av cilax VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-06-01 14:16



Bookmark and Share


  Katasterismi
varje rad där av nödvändighet. blir också, om jag inte sade det, nyfiken på dina influenser.
2012-06-24

  Anoo Niskanen VIP
"din kropp är inkarnerad

i samma land som mina

föräldrars"

Sådan symbolik tilltalar mig.
2012-06-01

  Nanna X
jag fattar inte kanelbulle men gillar doften
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt