Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten



Jäkla insikter!

Det känns som att se en liten fisk ätas av en större som äts av en större som äts av en större som äts av en större...
fast tvärtom




Fri vers av Burläsk
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-02 18:36



Bookmark and Share


  madinsane
mitt ansikte vrider du iaf till konstiga grimaser..
jag tror de kallas leenden!
2006-02-07

  sol
Jaaa! åsså blir man hudlös tills man lärt sej...
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt