Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Conquistador blues.

Conquistador! Vad är det du vill, snälla säg.

Åh, conquistador! Vad är det du vill, snälla säg.

Conquistador, ta inte min corazon bort ifrån mig!



Conquistador, du för med dig krig.

Conquistador, du för med dig krig.

Conquistador, ta inte min corazon ifrån mig!



Conquistador, dina kanonbåtar står i hamn.

Conquistador, dina kanonbåtar står i hamn.

Conquistador, slit inte min corazon från min famn!



Conquistador, din hjälm är snygg.

Conquistador, din hjälm är snygg.

Conqiostador, varför gör du mig så skygg?



Conquistador, är detta min skuld?

Conquistador, är detta min skuld?

Conquistador, har du kommit för att hämta mitt guld?



Conquistador, jag tror du säger hej.

Conquistador, jag tror du säger hej.

Conquistador, snälla ta inte min corazon ifrån mig!




Fri vers av Ceseus
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-06-01 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus