Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Posten kom

Posten kom.
Brevbäraren log.
Men jag var inte där.

Posten kom.
Meddelandet var nytt.
Jag öppnar ett kuvert.

Posten kom
och dammarna sprängdes.
Jag rör mig alltid och är.




Fri vers (Fri form) av Ceseus
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-19 20:12



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Verkligen fantastisk med sin upprepande förstarad och med sin trippelt rimmade sistarad. Applåder!
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus