Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN miljON EN MILJON



Nu har jag passerat1miljon läsningar
1 000 000 000 alltså, känns kul
kanske skulle man ge sej där?

Jag vet inte vi får se
I regnets ruskande så njuter jag av
Tiden…

En miljon, ger respekt
Eller nåt, ger det i alla fall
Kom igen när ni slår det i såfall ;=)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-02 10:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Tycker om det du skriver
så varför ska du ge nu
2012-06-03

    Anki.A
Nej varför ska du ge dig
Vill läsa mer av det du skriver
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO