Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


att jag

att jag
trampar denna
sviktande svartdoftande
jord
andas livsens rum
silvriga vågors brus
erbjuds dina ansikten
örnars segelflykt
att jag
allt detta
torkar nattsömn ur ögon
även denna dag
att jag
denna oändliga gåva
att lämna
vidare
tacksam doft-
ande




Fri vers av walle dickson
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-02 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson