Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formpressad.

I mitten av ett rum sitter ett barn. En flicka.
Hon har sin Madicken-klänning på sig, och två blonda flätor.
Hon ser ut precis som en femårig flicka ska göra.
Rummet är ljust, vita väggar, med en bård. Det är rosa rosetter på den.
Ett flickrum har hon.
Barnet fyller år idag. Paketen har rivits upp och det ligger presentpapper överallt.
En bortskämd snorunge är hon.
Hon har fått en docka, en rosa klocka, Barbies och barbiekläder, och det roligaste
- en tvättmaskin till Barbien.
Hon har formats i rätt mall från början.
I mitten av ett rum sitter ett barn. En flicka.




Fri vers av voyage
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-02-02 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage