Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att påminna om misstag

Då, minns hur du sa att jag var ditt livs kärlek.

Hur du leende sa att du var galen, galen efter mig.

Beskrev hur våra själar snuddat vid varann,

den dagen då vi möttes.

 

Nu, du säger att jag påminner dig

om dina misstag och du måste lämna mig.

Jag blir ensam kvar med tystnaden och dina vackra ord.

De som nu blivit till lögner, utan någon mening för dig alls.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-02 19:05



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Vackra ord är som lånta fjädrar!
2013-01-10

  Linda CH VIP
Riktigt bra!
2012-06-06

  ULJO
Berörande och djup text som väcker många tankar
2012-06-06

    ej medlem längre
Hur ofta blir det inte så? Passionens berusning falnar och kvar blir missarna..som förstås mest smärtar den som blir lämnad kvar

Insiktsfullt och sorgesamt
2012-06-05

  Nina Nightwish
Det gör ont att läsa.. Den man trodde man kände, blir som en främling. Stark text
2012-06-03

  Ninananonia VIP
Sorgligt ...berör
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP