Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mondänitetens pris

 

Jag i neutrum

troget sitt vrede tills inget

igenkänns

som i förrgår

 

så vinns respekt

stagning av tillstymmelsens

inbillning

 

i det som kanske vek sig

respektfullt

 

pannan mot blodiga stänger

byarna av minnen

skarpt tecknade i

i ockra




Fri vers av cilax VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-02 21:09



Bookmark and Share


  Nanna X
tuffa linjer
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt