Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Ännu en sömnlös natt
vad vill den säga mig, lyssnar av mörkret..
pausar mina andetag, skärper örat - ingenting!
En känsla av oro, som gnager
tankar som söker, försöker visa
en form.. ett utryck
Vet inte vad..
Vet inte hur..
När ska jag hitta tillbaka
till nattron jag förut ägde?




Fri vers av Guldkatt
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-02 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt