Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste fjäril..

Dina ord av kärlek vandrar till mitt hjärtas sfär
Slår an de strängar jag aldrig förr fått känna
Känslor så starka..pulserar vibrerar inuti
darrar gör kroppen, vibrerar av en inre längtan
Denna kärlekskraft sveper iväg mig..förför mig..
värmer..visar det vackra..det fina... det sanna
allt det naknaste nakna i det renaste vita ljus
En kärlek som steg upp från djupet
landade som den vackraste fjäril i min hand
Fladdrar med de lättaste vingslag
flyger rakt in i mitt hjärtas innersta rum
För alltid är Du min allra vackraste hjärtas fjäril




Fri vers av Guldkatt
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt