Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats rum

Det finns en särskild plats
i mitt hjärta
som jag vårdar kärleksfullt och ömt

Dit går jag när jag känner smärtan
och saknaden
som kroppen ej har glömt

Det jag söker och finner
är Din kärlek och Din värme
en tröstande famn i hjärtats rum

Där stannar jag den stunden
hjärtat långsamt helar
sakta stillar oron i mitt sinne

Gömt men aldrig glömt
djupt därinne
finns Du kvar i mitt hjärtas rum




Fri vers av Guldkatt
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-03 09:42



Bookmark and Share


  Järnkatten
Finstämt och varmt om saknad..
2012-06-03

  Katinka VIP
Väldigt fin.
2012-06-03

  Dafina
En väldigt gripande text. Fantastisk!
2012-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert och ömt.
2012-06-03

    ej medlem längre
Ja, fint
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt