Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

I solnedgången vilar min själ
i stilla ro, i kärleksfull förväntan
Vaknar långsamt...mjukt i soluppgång
flyger högt i glädje över livets allra vackraste under
..födelsen av ännu en ny förunderlig dag!




Fri vers av Guldkatt
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
söt, och bra! *
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt