Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust

I detta ögonblick
hände, kände jag starkt
en känsla, en förändring, nyvaken
i mitt innersta få fäste, slå rot

Blir varm, följsam, mjuk
följer en rysning, välbehag, stilla bävan
hjärtat svarar, dunkar hårt, hårdare
vill inte, kan inte stå emot

Är detta  livslusten, livet, lusten..
som väcker mig, med full kraft. Nu!
Gör mig stark, svag, mottaglig...Ja..
Själen sjunger med hjärtats not




Fri vers av Guldkatt
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-04 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt