Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden är ljus

Inom mig spirar en känsla
som ett litet frö
som sakta växer mot ljuset
Som en försiktig beröring
en viskning
en kärleksfull smekning
Inom mig en känsla av hopp
växer sig sakta upp
en önskan
om en ljus framtid
Växer inifrån
Inifrån min kropp




Fri vers av Guldkatt
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt