Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sort

Vi är samma sort
äger samma ljus
brinner med samma låga
ställer samma fråga
söker samma svar
Du är inte Du
Jag är inte Jag
vi är samma sort
kommer från samma plats
Från samma djupa källa
Lika men ändå olika
Olika lika..lika olika




Fri vers av Guldkatt
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-06-02 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt