Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din blick

I din blick
speglar jag mig
Till din blick
ställer jag en fråga
Hos din blick
skymtar jag någonting

Söker din blick
ska jag våga?
Ur din blick
hämtar jag kraft
Inne i din blick
brinner en låga
ett allt starkare ljus..
Din blick lyser av Kärlek




Fri vers av Guldkatt
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-02 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt