Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta blommar

Stor är mitt hjärtas längtan
efter sann vacker kärlek
Söker den.. kärleken till mig själv
blickar inåt.. ser mitt eget innersta
lär mig att älska villkorslöst
 
Längtar att landa i mig själv
att stilla få vila i mitt eget kärl
Känna mitt eget glömda väsen
i mitt tempel och våga möta ljuset
se själen som bor däri
 
Jag skönjer den nu.. min egen gudom
ser mitt eget ljus brinna allt starkare
Känner min styrka utan rädsla.. visa vägen
våga vända blicken utåt
mitt hjärta blommar vidöppet igen 




Fri vers av Guldkatt
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-02 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt