Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amorbåge

Följer dess form
rundning
blodfyllda
lätt åtskilda
fuktade
sensuella
min själs avtryck
på dina läppars
mjuka rundning
min amorbåge
bränner
i rött
glöder




Fri vers av Guldkatt
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 09:29



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Så mjukt.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt