Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... att meditera är en del av livet...


Min hemliga trädgård

Öppnar mina blommor
kronblad för kronblad

Står vid muren
ser min grind

Guldhandtag i smidesgrind
glider ljudlöst upp

Stiger dit in
till min trädgård

Lätta steg vandrar
långsamt stigen fram

Inre ögat ser
färgerna blommorna fjärilarna

Lyssnar till rösten
vars namn blommar

Söker grönklädda kullen
trädet för vilan

Sätter mig här
vid trädets stam

Kanske möter jag
Ängels mjuka famn

Blommans röst lämnar
lyssnar på andningen

Tillåter avslappningen komma
njuter lugnets frid

Kopplar bort världen
fridfullt släpper taget

Tidens räkning försvinner
medvetenheten flyter bort

Själens resa börjar
viktlöst i varandet

Sinnet glider bort
fri från kroppen.........................
.................................................................
..........................................
.............................................
...............................................................
Blommande rösten kallar
är du kvar?

Osynligt nickar jag
kommer tillbaka nu

Ljuset fyller mig
flödar genom kroppen

Kärleken stiger in
fyller till brädden

Kärlek och ljus
slingrar pulserar vibrerar

Gudomlig är kraften
Underbar stark tillåtande

Stänger mina blommor
kronblad för kronblad

Svävar ännu lite
musiken gungar mig

Vaggar mig tillbaka
till världen igen




Fri vers av Guldkatt
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldkatt
Guldkatt