Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manshat.

Hatblandad kärlek.
Avskyvärd åtrå.
Hotfullt samspel.
De förstör mig.
Som heroin. Orgasm, men sedan ångest.
Som minnen tillsammans med nuet.
De förstör mig.
Kärleksfullt hån.
Motbjudande otrolig.
Sagolikt hemsk.
Som grumligt vatten, där man inte ser botten.
Som sedan visar sig vara full av alger.
De förstör mig.
Männen i mitt liv.




Fri vers av voyage
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-02-02 21:27



Bookmark and Share


    magnolia
En dikt i min smak helt enkelt! Fårstår precis vad du menar... Sättet du skriver på blir effektfullt när du kontrar fint med fult!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage