Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ickeperson

Jag är en ickeperson,
existerar bara i ditt inre
som en fantasi
du föder.

En fåfäng tanke
om en ickehändelse,
en ickehändelse
i ett icke existerande universum,
ett universum
där du är dagen och jag är natten.

Ett universum
där du och jag blir ett,
så som dagen
möter natten,
långt där borta
i skymningens
förtrollade värld.




Fri vers av soulRebel_
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-02-02 21:30



Bookmark and Share


  Daemon
Gillar den här, men är för trött för att skriva en uttömmande kommentar.
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_