Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling!!!


Om du undrar varför jag gör som jag gör

så behöver du bara fråga

så ska jag genast ge dig svaret

För, för dig min älskling, håller jag aldrig utanför min dörr

då dörren alltid står öppen

och det är bara för dig att kliva in

Kliva på....


Älskling!!!

Jag har inga hemligheter för dig

Så om du får för dig någonting, utan att veta

så behöver du bara fråga mig

Och det må vara vad som helst

För jag hoppas verkligen att du vet om vid det här laget

att det är dig som jag

älskar som mest

För min kärlek till dig, går inte att beskrivas i ord

För som du säkert redan vet, så är du ju

kvinnan på min jord

För med ett öppet sinne, så vill jag dela med mig utav

allting som jag bara har

för jag vill ju att du ska stanna kvar här hos mig

för all evighet


Allt handlar ju om att ta och ge

Ja, om vi nu ska kunna leva i en vänskaplig fred

För det som vi gör för varann kommer så småning om

att bli till riktigt starka band

Och det kan ingen ta ifrån oss

För , för kärleken så måste man kämpa och slåss...!!!


Älskling!!!

Visst finns det alltid en risk att det dyker upp något nytt

på fronten

Men det är då som vi två måste kunna bekänna färg

för varandra

För om det är någonting som trycker på, så måste vi kunna

prata om det

så att den andre av oss kan förstå?


Älskling!!!

Jag älskar dig för mycket, för att kunna gå bakom

din rygg

Så om det är någonting som jag bara har på hjärtat

så säger jag det till dig

på en gång

För jag vill ju bara att du ska kunna känna dig trygg

i mitt lilla sällskap

I mitt lilla omfång...

Ken Cassel
3/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-03 17:53



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Du den va bra, mer än bra.
Hjärtat talade...
2012-06-04

  Rise Little One
Rara meningar från hjärtat ...
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel