Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt spolas bort


vill du gifta dig med mig
jag skrev i sanden
sedan kom vågen
ingen dag lik den andra
vi andas så intimt
så nära varandra
nu faller tårar
fråntaget det vackra
ett korn i sanningen
av allt som följer mig
o du kära
jag ville så gärna
nå dig
känna livet




Fri vers av Marvin
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin