Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräm


En tjock och klibbig konsistens

Numera allmän känd

Smultron eller jordgubbar eller blåbär, kanske

Eller varför inte bryl

Brylkräm

Får håret att ligga välkammat och still i en ny och

unik frisyr

vart man än bär hän

Även emot den så hårda vinden

Bra att ha på sig i den så öppna Amerikanaren

I alla fall om man nu är en Norrlands raggare full

med påmpa och ståt

och tar sig en liten sväng på öster len...


Har ni sett grabbar!!!

Vilka fina brudar det är som går där

Och kom igen nu, så stannar vi till lite bredvid dem

Så, tjing för henne där


Och då någon annan raggare säger, berusande

Okej, då!

Men bara om jag får den där


Men då säger den tredje raggaren till de båda

Grabbar!

Tyvärr!

Dessa två skönheter är visst inbokade

på min lilla lista här

Så ni får tyvärr dela på den tredje, som går där utan några

som helst besvär...


Kräm

En tjock och klibbig konsistens!

Ken Cassel
3/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 19:04



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Bryl-gött
Hyvens tack
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel