Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den trebenta hästen

 

om jag sliter ett stycke trä ur ditt hjärta
kan jag karva en trebent häst
och fly iväg
genom en bergtagen värld
sväva in och ut genom
stadens betong
det tunga havet
tysta skogar på rad
som inget säger


jag vill ut ur denna
förtrollning
och tillbaka hem
dit där era händer kan
hålla mina
och himlen är så blå
som jag minns den
ovan det gamla trädet
där jag sov




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-06-03 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP