Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





when the cat is gone

 

får jag lov madame K
det är damernas i afton
och karlfolket är utlåst
vi har stället för oss själva
och kan dricka oss redlösa
dansa på borden med
fötterna nakna
bland sönderslagna glas
vad gör det oss
låt oss svinga kiltarna
och vara nakna därunder
så råttorna rodnar
bakom osten
och sjunga skräniga visor
som skrämmer fan själv
skål tamigtusan
än är livet inte över
och vi reder oss




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-03 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP