Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den döende åkern



Med tång och törnen, tystnaden drar
genom det karga landskapet
gör till aska, den grönska som en gång bar
färger som lovade att för alltid

blomstra

och kinden skrek, namn den aldrig vågat uttala
slet ljuset ur blick, torkade rent pumpen
då insikten - den nyfunna jorden aldrig
skulle komma att återigen

slå ut









Fri vers av Baystream
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-04 10:17



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
stark o bra
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream